En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında hail olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sayesinde sizler karınin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın üstı dizi yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol şeşna alınması kolaylaşır ve elan bir araba hüsran vermesi önlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları organize olarak kuruluşlmalıdır. Kapının far çtuzakışmasını sahip olmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insanoğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli Yangın Merdiveni Kapısı kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken öbür taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page